Adresgegevens

Autobedrijf GeertsAdres: Broekstraat 64
Postcode: 6612 AD
Plaats: Nederasselt
Tel: 024 - 6221413
Fax: 024 - 6222271
E: info@autobedrijfgeerts.nl

Over ons

In 1985 zijn Piet en Ans gestart met  Autobedrijf Geerts gevestigd aan de Broekstraat te Nederasselt. In de begin jaren was er alleen een werkplaats voor reparatie die na een aantal jaar werd uitgebreid met een verbouwde ruimte die als showroom diende. In 1993 is de huidige showroom met kantoor gebouwd en een jaar later is het bedrijf verder uitgebreid met een  wasstraat voor personenwagens, bedrijfswagens en,vrachtwagens.

Vakmanschap en service staan hoog in het vaandel. Ons team streeft er naar om kwalitatief goede producten neer te zetten. Investeren in opleiding en bijscholing van onze medewerkers is daarom erg belangrijk. In onze werkplaats worden alle merken auto’s gerepareerd daarom werken wij met diverse diagnose apparatuur  om een zo breed mogelijke service te kunnen verrichten. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf voor leerling monteurs. Op dit moment bestaat ons team uit 2 vaste monteurs.

In 2012 hebben we een nieuwe werkplaats gebouwd met 9 bruggen .Natuurlijk zijn we ook in bezit van een remmentestbank, airco en uitlijn apparatuur. Door de nieuwste tecniek en computers in de auto's is het van belang een goede diagnose te kunnen stellen daarom zijn wij in bezit van de juiste diagnose apparatuur. Voor het omleggen en opslaan van zomer en winter banden kunt u ook bij ons terecht.

Voor een nieuwe auto kunt u ook bij ons terecht ongeacht het merk en met dezelfde garantie voorwaarden als bij een dealer.                  

 

Autobedrijf P. Geerts plattegrond


Geef uw mening over ons bedrijf